/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Șor țintește spre funcția de premier. Promisiunile făcute la evenimentul de lansare în campania electorală

missing
03 februarie 2019, ora 17:21

Astăzi Partidul Politic Șor s-a lansat oficial în campania electorală. Liderul formațiunii, Ilan Șor, a ținut un discurs în care a făcut promisiuni pentru eventualitatea unei funcții de premier. 

Înainte de a lua cuvântul, Ilan Șor a fost prezentat ca „viitorul premier al Republicii Moldova”.

„Astăzi vreau să spun că învingând la alegeri, conducând Guvernul Republicii Moldova, promit să suspend pentru trei ani vizite peste hotare. Eu cred că premierul, la fel ca și toate persoanele cu rang înalt, trebuie să înceteze neîntârziat cheltuirea de bani pentru vizite despre nimic. Ei trebuie să devină electricienii, montatorii, constructorii țării lor. Viitorul prim-ministru trebuie să devină un fel de primar al întregii Moldove”, a spus Ilan Șor.

De asemenea, Ilan Șor a promis că va majora bugetul statului, va contrui întreprinderi și va aduce migranții acasă „pentru că le va crea locuri de muncă bine plătite”.

La evenimentul de lansare, a fost prezentată întreaga echipă de candidați pentru următoarul scrutin.

Ilan Șor a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare, în luna iunie a anului 2017, pentru spălare de bani și înșelăciune prin abuz de încredere. Tot atunci, el a fost eliberat din arest la domiciliu și se află sub control judiciar până la pronunțarea sentinței definitive.

Următoarea ședință pe dosarul lui Ilan Șor este planificată pentru 20 februarie.

Forumul republican al Partidului Politic “ȘOR” Lansarea în campania electorală parlamentară – 2019Ilan ȘOR pentru popor

Gepostet von Partidul ȘOR am Sonntag, 3. Februar 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram