08:38:42 24.04.2024
Stiri

FOTO // Această tânără credea că se întoarce liniştită din deplasare, după ce l-a ÎNŞELAT pe „prostul” de acasă. Din păcate pentru ea, bărbatul i-a făcut o SURPRIZĂ, chiar pe aeroport

Știri 02.02.2019 12:01 Vizualizări1610 Autor: Ziarul National


FOTO // Această tânără credea că se întoarce liniştită din deplasare, după ce l-a ÎNŞELAT pe „prostul” de acasă. Din păcate pentru ea, bărbatul i-a făcut o SURPRIZĂ, chiar pe aeroport

Un bărbat din Australia a fost fotografiat în timp ce îşi aştepta iubita la aeroportul din Melbourne. Acesta ţinea deasupra capului un semn cu mesajul „ştiu că m-ai înşelat”, potrivit canalului de ştiri Fox News.

Bărbatul ţinea cu mândrie deasupra capului un semn care declara „ştiu că m-ai înşelat”.

Un pasager care trecea prin terminalul de la sosiri a aeroportului a fotografiat bărbatul şi a distribuit poza pe reţeaua de socializare Twitter. Poza a primit peste 400 de comentarii şi mai mult de 75.000 de aprecieri din partea utilizatorilor.

Unii dintre utilizatori au fost de acord cu idea bărbatului de a o face de ruşine pe partnera sa. De asemenea, aceştia au speculat cu privire la reacţia acesteia, în timp ce unii au considerat că decizia bărbatului a fost deplasată.

Deocamdată, nu se ştie dacă iubita bărbatului şi-a făcut apariţia la aeroport.

„Întorsătură de situaţie: iubita nu se mai întoarce!”, comentează un utilizator.

„Cât de meschin trebuie să fii!”, scrie altcineva.

Aceasta nu este prima dată când a o persoană a devenit faimoasă dintr-un motiv asemănător.

În luna decembrie a anului trecut, o femeie a devenit virală după ce a publicat un videoclip în care îi dezvăluia iubitului că ştie de amanta acestuia. Cei doi sărbătoreau ziua de naştere a femeii şi erau înconjuraţi de prieteni în timp ce aceasta se despărţea de iubitul său.


Stiri relevante

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md