Ilan Șor confirmă că soția sa vrea să ia cetățenia Moldovei (prin investiție), dar nu și socrul și cumnatul acestuia

6224593

Ilan Șor confirmă că soția sa, interpreta Jasmin ar vrea să fie cetățean al Republicii Moldova. Asta după ce JurnalTV a scris că soția, socrul și cumnatul lui Șor ar fi printre primii beneficiari ai Legii Cetățeniei prin investiții.

„Da, soția mea dorește sî fie cetățean al Republicii Moldova. Este adevărat. Dar informația despre tatăl ei și fratele ei este minciună. Soția mea iubește Moldova. (…) Sunt fericit că soția mea a luat decizia de a deveni pe lângă cetățean al Federației Ruse și cetățean al Moldovei”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de facebook.

JurnalTV a scris în această dimineață că Jasmin Șor este unul dintre primii cetățeni străini care au depus cerere pentru a obține cetățenia Republicii Moldova prin investiție.

Totodată, pe lângă Sara Șor, vor să cumpere cetățenia RM fratele și tatăl acesteia.

”Este soția lui Ilan Șor și este reprezentanta companiei „Șor Sara Lvovna”, societate comercială care deține conturi bancare în Sberbank din Rusia. Am putea să ne întrebăm de ce Sara Șor nu a obținut cetățenia RM în urma căsătoriei cu Ilan Șor, că e mai simplu. Ea nu este singura. În cererea de solicitare a cetățeniei prin investiție mai apare cetățeanul rus Manahimov Anatoli Lvovici, care este fratele soției lui Șor. Mai apare și tatăl Sarei Șor – Monahimov Lev Iacovlevici”, a menționat moderatorul emisiunii, jurnalistul Vasile Năstase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente