image
Sursa foto: Getty Images

Neymar a refuzat operația, Al-Khelaifi a luat foc: Spaniolii anunță o lovitură de proporții în vară

Pista Neymar s-a redeschis pentru Real Madrid după accidentarea starului brazilian, care a tensionat relaţiile dintre acesta şi actualul său club, Paris Saint Germain.

Jurnaliştii de la elespanol.com susţin că "galacticii" vor să profite de faptul că Neymar vrea să plece de la PSG şi să forţeze în vară transferul celui mai scump fotbalist al Planetei.

Patronul lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, e supărat pe Neymar că acesta ar fi refuzat operaţia după accidentarea la metatarsian, motiv pentru care va lipsi zece săptămâni de pe gazon şi va rata "dubla" importantă din optimile Ligii Campionilor, cu Manchester United. Neymar a ratat şi ultima parte a sezonului trecut din cauza unei accidentări.

"Galacticii" sunt convinşi că revenirea sud-americanului la Barcelona este imposibilă, după ce brazilianul şi-a dat în judecată fostul club. Neymar ar putea fi tentat de oferta lui Real Madrid şi pentru că ar avea şanse mai mari pe Bernabeu de a cuceri Liga Campionilor şi "Balonul de Aur".

Neymar are 20 de goluri în 23 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, şi are 48 de reuşite în 53 de partide, de la sosirea la PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: