18:28:05 18.04.2024
Stiri

Candidatul Partidului „ȘOR”, Serghei Burgudji, l-a pus la respect pe socialistul Bolea chiar la postul TV afiliat PSRM: „Continuați să mințiți oamenii, să divizați societatea”

Partide/Comunicate 01.02.2019 11:24 Vizualizări1767 Autor: Ziarul National
Candidatul Partidului „ȘOR”, Serghei Burgudji, l-a pus la respect pe socialistul Bolea chiar la postul TV afiliat PSRM: „Continuați să mințiți oamenii, să divizați societatea” partidulsor.md


Candidatul Partidului „ȘOR” în circumscripția uninominală 24 (Chișinău, Botanica), Serghei Burgudji, l-a lăsat fără replică pe contracandidatul său, socialistul Vasile Bolea, în cadrul dezbaterilor electorale de la postul Accent TV, care este afiliat Partidului Socialiștilor din R. Moldova

După mai multe atacuri lansate de Vasile Bolea, reprezentantul Partidului „ȘOR” i-a amintit acestuia despre toate „realizările” din perioada când actualii lideri socialiști se aflau la guvernare, dar și promisiunile din prezent, care nu sunt realizate.

Astfel, Burgudji s-a referit la promisiunile și laudele socialiștilor despre relațiile bune pe care le-ar construi cu Federația Rusă. „Continuați să mințiți oamenii, să divizați societatea, dar pe câmp putrezesc merele, iar în magazine costă 11-12 lei kg. Ei vorbesc despre relații economice bune cu Federația Rusă, dar merele în magazine costă 11 lei, în timp ce mii de tone se strică pe câmp. Iată cum arată politica lor și relațiile de bună vecinătate cu Rusia”, a spus Burgudji cetățenilor.

Vasile Bolea nu a avut nimic de replicat, iar Burgudji a dat asigurări că Partidul „ȘOR”, după ce va accede la guvernare, va construi relații bune cu toate statele care vor demonstra respect pentru R. Moldova. „Noi, Partidul ȘOR, vom construi relații corecte și egale cu toate statele care ne vor aprecia”, a subliniat Burgudji.

Candidatul Partidului „ȘOR” în circumscripția uninominală 24 a menționat că alegătorii nu trebuie să se conducă de criterii geopolitice, când vor merge la scrutin, dar să țină cont de realizările concurenților electorali. „Geopolitica ne divizează. Noi trebuie să avem în vedere rezultate concrete. Doar Partidul „ȘOR” a demonstrat la Orhei că poate construi un oraș cu adevărat european, și o localitate rurală cu adevărat europeană la Jora de Mijloc. Așa va fi în fiecare localitate. Anume de aceasta noi am delegat reprezentanți împuterniciți care au elaborat programe electorale ținând cont de specificul fiecărei regiuni în parte”, a conchis Serghei Burgudji.

Amintim că anterior și liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, i-a acuzat pe socialiști și pe liderul neformal al acestora, Igor Dodon, că folosește relațiile cu Rusia în scopuri politice, iar din această cauză au de suferit producătorii și exportatorii moldoveni.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md