03:49:38 25.04.2024
Stiri

Igor Dodon, luat peste picior, după ce a anunțat că s-a mai înțeles o dată cu Putin: „Niciodată nu am văzut nicio SOLUȚIE și niciodată nimeni nu a beneficiat de ele”

Politică 01.02.2019 12:19 Vizualizări2121 Autor: Ziarul National
Igor Dodon, luat peste picior, după ce a anunțat că s-a mai înțeles o dată cu Putin: „Niciodată nu am văzut nicio SOLUȚIE și niciodată nimeni nu a beneficiat de ele” facebook


Președintele Igor Dodon a efectuat mai multe vizite la Moscova și de fiecare dată a anunțat că vine cu soluții concrete pentru moldoveni, însă de fiecare dată de „soluțiile” șefului statului nu a beneficiat nimeni. De această părere este vicepreședintele Partidului Democrat (PD), Vlad Cebotari.

„Domnul Dodon a fost de foarte multe ori la Moscova. Și anul trecut a fost și mai anul trecut… De fiecare dată a venit cu foarte multe „probleme rezolvate”, doar că de fiecare dată acestea au trebuit din nou să fie rezolvate. Niciodată nu am văzut o soluție și niciodată nimeni nu a beneficiat de acele soluții”, a declarat astăzi Cebotari, în contextul vizitei lui Dodon la Moscova și înțelegerile la care a ajuns cu omologul său rus, Vladimir Putin.

„Care este rezultatul vizitei? Ce taxe anulate? La ce? Măcar au existat aceste taxe la fructe și legume sau alte interdicții? Tranzitarea mărfurilor prin Ucraina? Noi nu am văzut niciun document… Hotărârea domnului Medvedev este publicată și încă în vigoare. Ați văzut ceva concret sau doar vorbe? Noi suntem un partid al faptelor și nu al vorbelor. Noi nu am văzut încă nicio faptă”, a conchis Cebotari.

De menționat că președintele Igor Dodon a anunțat pe pagina sa de Facebook că s-a înțeles cu Vladimir Putin ca mărfurile moldovenești să poată fi exportate în Federația Rusă, tranzitând Ucraina. Cei doi au avut o înțelegere similară și anul trecut, însă Guvernul Federației Ruse a emis o hotărâre prin care interzice importul mărfurilor care tranzitează teritoriul Ucrainei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md