20:12:58 25.04.2024
Stiri

Democrații, despre starea drumurilor: „Nimic neobișnuit, așa e timpul. Am identificat o singură porțiune de drum cu găuri, care a fost reparată toamna”

Economie 01.02.2019 14:18 Vizualizări1569 Autor: Ziarul National
Democrații, despre starea drumurilor: „Nimic neobișnuit, așa e timpul. Am identificat o singură porțiune de drum cu găuri, care a fost reparată toamna”


Vicepreședintele Partidului Democrat (PD), Vlad Cebotari, afirmă că internauții exagerează atunci când susțin că mai multe drumuri reparate în cadrul Proiectului „Drumuri bune pentru Moldova” arătă dezastruos după topirea zăpezii. Acesta afirmă că a fost identificat doar un singur drum care are acum probleme, după ce a fost reparat recent și acestea urmează a fi reabilitat din contul antreprenorului.

Potrivit acestuia, nu ar fi nimic neobișnuit în faptul că, după topirea zăpezii, drumurile arată dezastruos. „Da, mereu în februarie așa a fost, nimic neobișnuit. Așa e timpul. Dacă e să ne referim la Programul „Drumuri bune pentru Moldova”, atunci din toate pozele postate (pe rețelele de socializare - n.r.) am identificat doar o porțiune cu găuri. Responsabilii de acest drum ne-au spus că s-a întâmplat așa din cauza condițiilor climaterice. Drumul respectiv a fost făcut la finele toamnei, când erau înghețuri”, a explicat democratul.

Totuși, Cebotari a afirmat că asta nu este o scuză pentru antreprenorul care a efectuat lucrările: „Colegii de la Administrația de Stat a Drumurilor ne-au spus că lucrările vor fi efectuate din contul antreprenorului”.

De asemenea, democratul a mai adăugat că anul acesta vor fi reparate 2 600 km de drumuri, iar începând cu luna martie vor fi astupate toate găurile apărute pe traseele naționale: „Pot să vă mai spun că deja 30% din traseul Leușeni-Chișinău a fost plombat”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md