08:02:52 25.04.2024
Stiri

Un bărbat a murit într-o ţară străină. Când au primit corpul neînsufleţit, rudele au avut parte de un ŞOC. Este INCREDIBIL ce îi lipsea mortului. Soţia cere ajutorul şefului statului

Știri 01.02.2019 20:31 Vizualizări1691 Autor: Ziarul National


Un bărbat a murit într-o ţară străină. Când au primit corpul neînsufleţit, rudele au avut parte de un ŞOC. Este INCREDIBIL ce îi lipsea mortului. Soţia cere ajutorul şefului statului

Corpul unui bărbat care a murit în Mexic a fost returnat familiei, în Coreea de Sud, fără creier, stomac şi inimă, transmite publicaţia The Independent, citat de mediafax.ro.

Tânărul de 35 de ani a murit pe 3 ianuarie, iar autorităţile mexicane susţin că decesul s-a produs „din cauze naturale”. De aceea, poliţia din statul nord-american nu mai anchetează cazul.

Soţia victimei spune, însă, că bărbatul a fost implicat într-o bătaie care s-a petrecut într-un bar karaoke din Monterrey. Femeia bănuieşte că decesul are legătură cu incidentul respectiv, mai ales că pe corpul decedatului s-au găsit vânătăi.

Ministerul de Externe din Coreea de Sud a cerut Mexicului returnarea organelor care lipsesc, pentru a fi analizate de legişti. O autopsie realizată deja în statul asiatic nu a dezvăluit cauza morţii.

Bărbatul decedat era tatăl a doi copii. Soţia lui cere sprijinul preşedintelui coreean în acest caz.

Un caz similar s-a petrecut recent, în aceeaşi ţară. Corpul unei turiste britanice, Amanda Gill, a fost returnat familiei fără ochi, inimă şi creier după ce a murit într-un spital din Mexic. Familia crede că de vină sunt traficanţii de organe.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md