image
Sursa foto: Getty Images

Plecarea lui Ronaldo nu ne-a afectat: Spaniolii vor să dea lovitura cu două super-staruri

Javier Tebas, preşedintele Ligii Profesioniste din Spania e convins că imaginea La Liga nu a avut de suferit odată cu plecarea lui Ronaldo.

Deşi CR7 este o maşinărie de marketing, campionatul Spaniei nu resimte plecarea lui la Juve. Cel puţin asta susţine cel mai important om din Liga spaniolă, care a dezvăluit că interesul pentru campionatul spaniol e mai mare ca niciodată.

"Plecarea lui Ronaldo în Italia nu ne-a afectat. La Liga creşte în continuare în popularitate, chiar dacă el nu mai e aici. Nu ştiu ce impact a avut în Serie A, am înţeles că cei de acolo sunt încântaţi că a semnat cu Juve", a spus Tebas, conform Tuttosport.

Granzii Spaniei pregătesc mutări stelare pentru sezonul 2019-2020, iar Tebas e convins că vom asista la surprize mari în vară. După ce Neymar a devenit cel mai scump din lume, PSG plătind 222 de milioane de euro pentru el, e foarte posibil ca acesta să se întoarcă la Barcelona. Preşedintele Ligii consideră că, din informaţiile pe care le deţine, Mbappe are la rândul lui şanse să se alăture starurilor din campionatul iberic.

"Neymar şi Mbappe? Poate amândoi vor veni la noi în campionat la vară. Simt că ceva foarte important se va întâmpla în pauza competiţională", a mai spus Tebas.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: