Tragedie la Leova: Casa unei familii, cuprinsă de flăcări. Trei persoane, printre care un minor, și-au pierdut viața

Trei persoane, printre care un minor de 11 ani, și-au pierdut viața după ce locuința în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia s-a produs în satul Tomai, raionul Leova.

Foto: dse.md

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 02:55. La fața locului au fost îndreptate două autospeciale de intervenție.

Ajunși, pompierii au stabilit că o casă de locuit este cuprinsă de flăcări. În urma incendiului, au ars bunurile materiale din interior, dar și acoperișul locuinței.

Totodată, în timpul lichidării incendiului de către salvatori și pompieri au fost depistate cadavrele a trei persoane: a unui bărbat în vârstă de 78 de ani, a unei femei în vârstă de 46 de ani, dar și a unui băiat de 11 ani.

Pentru studierea situației în cauză la fața locului s-au deplasat specialiști din cadrul Laboratorului Experimental Antiincendiar.

Cauza, circumstanțele și prejudiciul material urmează a fi stabilite ulterior după ce Laboratorului Experimental Antiincendiar va efectua cercetările statice și dinamice a locului incendiului.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2019 în Republica Moldova s-au produs 168 incendii în urma cărora și-au pierdut viața 29 persoane inclusiv un minor.


Pub