Un micuț de 4 luni a decedat în mâinile medicilor: Bebelușul a ajuns la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii fără semne de viață

Un micuț de patru luni a decedat noaptea trecută la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii nr. 1 din capitală după mai multe încercări ale medicilor de a-i salva viața. Potrivit mamei copilului, ambulanța ar fi sosit în urma chemării la aproximativ două ore.

Foto: UNIMEDIA

Despre acest caz a povestit interpreta Tatiana Heghea pe pagina sa de facebook. Iată întregul mesaj al artistei:

„Noaptea asta a fost groaznică.... Am fost martora celui mai îngrozitor scenariu, rupt din filme...din viața mea... Eram la Spitalul Municipal de Copii. Brusc, urgența aduce o mamă cu pruncul în brațe și zice: -Direct în reanimare, e după convulsii!!! Toate infirmierele cu mâna pe la gură , ceva șoșoteau!

Noi am continuat examinarea, eram în așteptarea analizei de sânge pentru a fi siguri că totul e bine. După vreo 20 minute, cred, pe etaj s-a cuprins o liniște ucigătoare, aud un răcnet...un răcnet....un răcnet pe care poate cineva l-ar fi descris ca un răcnet al unei femei nebune, psihopate (cum se exprimă unii) însă eu, l-am simțit din prima: doar o Mamă poate țipa așa de disperare și durere!!!

Dați-mi copilul înapoi, dați-mi-l!!!!!! Am așteptat urgența 2 ore, ca sa vin aici și să ..... Copilul a încetat din viață.....”, a scris Heghea.

Contactat de UNIMEDIA, purtătoarea de cuvânt a Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Diana Blanaru, ne-a comunicat că instituția s-a autosesizat pe acest caz, iar ulterior vor reveni cu o reacție în acest sens.

De la directorul Spitalului Clinic Municipal pentru Copii nr. 1, Ștefan Calancea, unde a fost adus copilul, am aflat că bebelușul a fost adus în moarte clinică.

„Copilul a ajuns la noi la ora 22:13, în moarte clinică. Astfel, medicii au efectuat 5 manevre de resuscitare, însă fără succes. Diagnoza cu care a ajuns la noi va fi însă stabilită după expertiza medico-legală. Investigăm cazul”, ne-a declarat Ștefan Calancea.

Citește și: Spitalul Clinic Municipal pentru Copii explică de ce a murit bebelușul de 4 luni

Tatiana Heghea / Sursa:Tatiana Heghea/facebook


Pub