O femeie din Călărași și-a înjunghiat mortal concubinul după o ceartă: Familia avea doi copii minori și se afla la evidența poliției

O femeie în vârstă de 29 de ani, originară din Călărași, și-a omorât concubinul după ce i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în regiunea inimii. Incidentul s-a produs la data de 30 ianuarie în jurul orei 19:00.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit poliției, totul s-ar fi întâmplat în urma unui conflict cu concubinul său, în vârstă de 31 ani, locuitor al raionului Călărași. Aceasta i-a aplicat o lovitură de cuțit în regiunea inimii, iar în urma leziunilor primite, bărbatul a decedat până la venirea ambulanței.

De menționat că bărbatul se afla la evidență, ca agresor în familie din data de 11 iulie 2018, în baza ordonanței emise de către judecătoria Strășeni cu sediul la Călărași, fiind ca ordonanță de protecție în favoarea victimei violenței în familie pe o perioadă de 90 de zile, care a expirat la data de 10.10.2018.

La momentul comiterii infracțiunii, familia se afla la evidența poliției ca scandalagii familiari, ambii nefiind încadrați în câmpul muncii. Uneori făceau abuz de alcool.

Aceștia aveau la întreținere 2 copii minori.

Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Călărași, Cristina Vicol.


Pub