Image-Description
Incendiu puternic la Leova: Trei oameni, printre care un copil de 11 ani, au murit
Social 31 ianuarie 2019, 13:00 | 2596

Trei persoane, printre care și un copil au decedat în urma unui incendiu produs într-o casă de locuit din localitatea Tomai, raionul Leova. Incidentul a avut loc noaptea trecută la ora 2:55.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, ajunși la fața locului, cu două autospeciale, pompierii au stabilit că o casă de locuit este cuprinsă de flăcări.

În urma incendiului au ars bunurile materiale din interior, dar și acoperișul locuinței. Totodată, în timpul lichidării incendiului de către salvatori și pompieri au fost depistate cadavrele a trei persoane, un bărbat în vârstă de 78 de ani, o femeie de 46 de ani și un băiat de 11 ani.

Pentru studierea situației în cauză la fața locului s-au deplasat specialiști din cadrul Laboratorului Experimental Antiincendiar.

Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior, după ce Laboratorului Experimental Antiincendiar va efectua cercetarea statică și dinamică a locului incendiului.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2019 în Republica Moldova s-au produs 168 incendii în urma cărora și-au pierdut viața 29 persoane inclusiv un minor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie