14:25:14 25.04.2024
Stiri

Un politician moldovean stabilit în Germania, supărat pe liderul PPDA: „Este orbit de această putere și ca un taur vede astăzi numai roșu”

Partide/Comunicate 31.01.2019 11:30 Vizualizări1062 Autor: Ziarul National
Un politician moldovean stabilit în Germania, supărat pe liderul PPDA: „Este orbit de această putere și ca un taur vede astăzi numai roșu” captură


Președintele Partidului Societății Progresiste, candidatul independent în circumscripția nr. 6, Marin Livădaru, susține că formațiunea sa a fost divizată în 2015, atunci când s-a alăturat protestelor stradale organizate de Platforma civică „Demnitate și Adevăr”. Vinovat de acest lucru s-ar face Andrei Năstase, care și-ar fi făcut partid în baza mișcării protestatare.

„Mulți colegi de-ai noștri sunt acum în PPDA și PAS. Am tot respectul pentru ei, însă nu și pentru conducerea blocului. Nu vreau să lovesc niciun într-un caz în liderul Andrei Năstase, pentru că iese că automat lovesc în blocul „ACUM”, ceea ce nu doresc”, a spus acesta la emisiunea „Candidat”, de la TVC21.

Livădaru, care mai mult se află în Germania, a lăsat să se înțeleagă că e supărat pe Năstase. „Eu sper că într-o zi vom avea oportunitatea, în cadrul unei ședințe cu participarea mai multor colegi, să vorbim despre adevărul care s-a întâmplat în 2015. El acum se află pe un munte foarte înalt de fericire, de recunoaștere, se bucură de popularitatea societății și este probabil orbit de această putere și ca un taur vede astăzi numai roșu”.

Acesta a ținut să precizeze că nu promovează în niciun caz interesele celor de la guvernare, prin faptul că-l critică pe Năstase. „Asta nu înseamnă că eu susțin cumva pe cei de la guvernare, îl susțin pe Plahotniuc sau pe Dodon, sau Șor. Acesta trebuie, desigur, tras la răspundere. Băiatul acesta trebuie să stea la pușcărie și toți banii trebuie reîntorși în bugetul național. Și toţi complicii de asemenea trebuie să fie trași la răspundere”.

De asemenea, Livădaru a mai adăugat că liderul PPDA încearcă să-l copieze pe Vlad Filat și că dânsul nu va accepta să fie mercenarul său. „Noi nu vrem să fim mercenari. Nu vreau ca din intenții bune să scăpăm de această guvernare și să devenim mercenarii altui lider și să nimerim într-o dictatură unilaterală. Eu am propus în 2015 că acest bloc să aibă un lider pentru patru ani și ulterior să nu mai pretindă la șefia partidului. Așa e la Partidul Societății Progresiste. Dragul meu, eu am opinia mea și dacă văd că nu ești capabil să ei decizii transparente, atunci…”, a adăugat Livădaru.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md