04:16:06 20.04.2024
Stiri

FOTO // Desantul PD, condus de Plahotniuc, în vizită la Nisporeni: „Eu, în general, nu cer nimic în avans, sunt învățat să ofer sau să demonstrez, ca să primesc ceva”

Partide/Comunicate 31.01.2019 13:04 Vizualizări1301 Autor: Ziarul National
FOTO // Desantul PD, condus de Plahotniuc, în vizită la Nisporeni: „Eu, în general, nu cer nimic în avans, sunt învățat să ofer sau să demonstrez, ca să primesc ceva”


„Eu, în general, nu cer nimic în avans, sunt învățat să ofer sau să demonstrez, ca să primesc ceva. Așa că nici în campania asta nu o să mă vedeți că promit ceva, fără a dovedi ceea ce am putut”, a scris liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook, după ce ieri, împreună cu colegii său, a avut mai multe întâlniri electorale în Nisporeni, acolo unde candidează pentru un mandat de deputat.

„M-am văzut ieri cu profesori, poștași, medici și locuitori ai Nisporeniului. I-am rugat pe toți să analizeze ce a fost în țară și în raion în ultimii trei ani și ce era înainte. Să compare politicienii după fapte și să aleagă pe cei care au făcut ceva. Am fost impresionat de un copil care mi-a mulțumit pentru terenurile de joacă din Nisporeni, iar mama sa m-a întrebat dacă alocațiile de 200 de lei se aplică și la copiii deja născuți sau doar la cei care se vor naște după aprobarea legii și când vor începe să fie date. I-am spus că da, ele sunt pentru toți copiii de până la 18 ani. Și vor intra în vigoare dacă PD va avea, în continuare, majoritate parlamentară și vom putea trece această lege. Vrem să continuăm faptele bune pe care le-am început și ne îndeplinim promisiunile față de oameni”, a scris democratul.

Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, democrații au discutat cu oamenii din raionul Nisporeni despre prioritățile lor. „Agenda desantului a început cu o întâlnire cu poștașii din raionul Nisporeni. Oamenii au apreciat faptele guvernării democrate. „Acum e mai bine, s-a computerizat, lucrez la calculator. Iată, la vârsta mea, mă descurc”, a spus o lucrătoare de la Oficiul Poștal din Nisporeni, întrebată cum sunt condițiile de lucru.

Ulterior, Vlad Plahotniuc a mers la gimnaziul „Mihai Eminescu”, unde a discutat cu învățătorii și angajații instituției despre realizările în domeniu, dar și despre avantajele programului „Prima Casă”. Deși condiţiile sunt atractive, tinerii învățători au spus că le este dificil să adune banii pentru prima rată. „Poate vom veni cu un proiect separat care va ţine doar de această grupă profesională. Eu ce vă pot promite - că o să luăm şi o să analizăm raportul dintre salariu şi posibilităţile de a aplica la acest proiect, ca să putem veni cu un proiect special, poate, pentru domeniu”, a fost propunerea lui Plahotniuc.

La sfârşitul zilei, democrații s-au întâlnit cu locuitorii din orașul Nisporeni. Aici, a venit și Valeriu Agheorghiesei, un tânăr cu disabilitate locomotorie în urma unui accident. El a relatat că această nenorocire în viața sa nu l-a împiedicat să facă lucruri mari. Tânărul a construit cu propriile forțe o casă, însă drumul până la ea este anevoios.„Drumul este de pământ şi acum stau la rude, pentru că nu am acces la casa mea şi, încă o problemă, nu este apă”,i-a spus lui Vlad Plahotniuc tânărul. „Vlad Plahotniuc s-a oferit să găsească soluții pentru a construi acest drum, dar și a acceptat invitația la nunta acestuia”, se arată în comunicatul de presă.

Caravana electorală a PD a pornit de pe 26 ianuarie, iar până la alegeri democrații își propun să cutriere toate raioanele republicii pentru a discuta cu oamenii despre „faptele pentru o viață mai bună aici, acasă și despre ce-și doresc cetățenii de la următoarea guvernare”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md