06:44:20 25.04.2024
Stiri

Secretul unei relații de lungă durată. Un singur detaliu poate face diferența

Știri 31.01.2019 18:02 Vizualizări1719 Autor: Ziarul National
Secretul unei relații de lungă durată. Un singur detaliu poate face diferența Sursa: avantaje.ro


La începutul unei relații, partenerii sunt încrezători în șansele acesteia de a trece testul timpului, mai ales dacă au foarte multe lucruri în comun și între ei există o chimie. Pe lângă iubire și respect, cercetătorii spun că un singur detaliu poate face diferența și că acesta este secretul unei relații de lungă durată.

Orice relație pare aproape de perfecțiune la început, dar pe măsură ce timpul trece, iar partenerii încep să se descopere unul pe celălalt, apar micile conflicte care pot da naștere unor certuri puternice și chiar pot duce la despărțire. Deși aceste detalii nu lipsesc din aproape nicio relație, lucrurile pot fi ținute sub control foarte simplu.

Care este secretul unei relații de lungă durată?

Cine nu își dorește să cunoască secretul unei relații de lungă durată? Ei bine, pentru îndrăgostiții care își doresc ca povestea lor de dragoste să dureze, cercetătorii au un singur sfat: râdeți împreună. Oamenii de știință au descoperit că atunci când partenerii se distrează împreună sau fac glume au mai multe șanse să rămână împreună pentru tot restul vieții, comparativ cu cei care nu fac acest lucru.

„Jocurile între parteneri sunt o componentă importantă în stabilirea unei relații sigure. Glumele făcute cu partenerul sunt un indicator important al atracției romantice între posibilii parteneri”, a spus Jeffrey Hall, profesorul de la Universitatea din Kansas care a realizat cercetarea, potrivit dailymail.co.uk.

Pentru a ajunge la concluzia că umorul este secretul unei relații perfecte, oamenii de știință au analizat 150.000 de persoane. Simțul umorului este o calitate pe care multe persoane își doresc să o găsească la partenerul de viață, astfel că cei care o posedă se pot considera norocoși. Cu toate acestea, glumele nu ar trebui să depășească o anumită limită, cercetările arătând că atunci când se întâmplă acest lucru, relațiile se pot îndrepta într-o direcție complet greșită.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md