Vrei să devii voluntar Erasmus+? Grupul de inițiativă al alumnilor a deschis un apel pentru a-și crește echipa

erasmus

Ai beneficiat de Erasmus+ și ai vrea să îi ajuți, la rândul tău, pe tinerii care aleg o mobilitate Erasmus+ în Republica Moldova sau pur și simplu ți-ar plăcea să faci parte dintr-o echipă internațională?

Grupul de inițiativă al alumnilor Erasmus European Students Association from Moldova își dorește să crească echipa de voluntari! Primii studenți internaționali Erasmus+ din acest an urmează să sosească în Republica Moldova în februarie!

Erasmus+ este programul prin care UE sprijină educația, formarea, tineretul și sportul în Europa. Dispune de un buget de 14,7 miliarde EUR, bani cu ajutorul cărora peste 4 milioane de europeni vor putea câștiga experiență și avea acces la studii, formare și voluntariat în străinătate.

Programul Erasmus+, care va fi derulat până în 2020, nu se limitează la studenți. El reunește un număr de șapte programe anterioare și oferă oportunități pentru diverse categorii de persoane și organizații.

Erasmus+ își propune să contribuie la îndeplinirea obiectivelor strategiei Europa 2020 pentru creștere economică, locuri de muncă, echitate socială și incluziune, precum și ale cadrului strategic ET2020 pentru educație și formare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente