(foto/video) Burgerul care costă mai mult decât o pensie moldovenească. Ce ingrediente conține și unde poate fi devorat

Chiar dacă burgerul este cel mai răspândit tip de fast-food, asta nu înseamnă că nu poate avea prețuri exorbitante. În Chișinău, de exemplu, într-un local se prepară cel mai scump burger local, care la preț poate concura cu mâncărurile sofisticate din restaurantele cu multe stele Michelin din Paris și New York, scrie Altfel.md.

Foto: Prime.md

Cu siguranță, faptul că în capitală apar restaurante cu oferte din ce în ce mai sofisticate, este un lucru bun. După ce acum câteva luni un local din Chișinău a inclus în meniul său cel mai scump risotto, cu foițe de aur, pentru care gurmanzii trebuie să scoată din buzunar 300 de lei, recent am aflat că restaurantul Kamora Burger oferă și cel mai scump burger din Moldova.

Creat de bucătarul Alexandru Tcaciuc, burgerul se numește simplu „100$ BURGER” și costă 1 700 de lei. Cântărește 360 de grame și conține: carne de crab, icre roșii, castraveți proaspeți și sos aioli (un sos mediteranean preparat din ulei de măsline și usturoi).

Este lesne de înțeles că un astfel de preparat costă mai mult decât o pensie în Republica Moldova, însă cei care comandă pretențiosul burger, primesc gratis și un spumant „Martini”.

100$ BURGER / Sursa:Kamora Burger / Facebook

Vă întrebați, probabil, cine se încumetă să plătească o sumă atât de mare pe un astfel de preparat. Ei bine, cerere există, iar clienții au rămas plăcut surprinși de gustul rafinat al burgerului.

Video realizat de Prime.md.


Pub