Ce spune Reghina Apostolova despre raportul Kroll în care figurează: „Am returnat toate creditele. Nu am probleme cu legea și justiția”

Am reîntors toate creditele. Nu am probleme cu legea și justiția. Cel puțin asta a ținut să menționeze candidata din partea Partidului ȘOR în alegerile parlamentare, Reghina Apostolova, numele căreia figurează în raportul Kroll.

„Da, cu adevărat am fost un mic acționar al Unibank. Am luat un credit. În țara noastră e permis acest lucru. Am returnat totul. Nu am probleme cu legea și justiția”, a declarat Reghina Apostolova în cadrul unei dezbateri de la ProTV.

Fiind întrebată cum a obținut acești bani, candidata din partea Partidului ȘOR a încercat să evite să răspundă.

„Acțiunile băncii au acoperit acel credit. A fost demult. Atunci când va fi publicat raportul Kroll 2 atunci să mă întrebați”

De menționat că în vârstă de 67 de ani, Reghina Apostolova a deținut anterior funcția de consilier municipal în Primăria Chișinău din fracțiunea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, în perioada 1999-2007 și pretor interimar al sectorului Rîșcani pe o perioadă de opt luni.

Candidata a fost anterior și asistentă de deputat, iar în iulie 2015 a fost aleasă viceprimar în Primăria Orhei.

Potrivit CV-ului, Reghina Apostolova a studiat la Institutul Pedagogic de Stat T. Şevcenco din Tiraspol, iar ulteior a activat în calitate de profesoară de georgrafie.

Numele acesteia figurează în raportul Kroll. Aceasta a deținut 4,75% acțiuni la Unibank, una dintre cele trei bănci implicate în frauda bancară.


Pub