Tu faci istorie! Fagura ajută generația Millenials să devină credibilă în fața instituțiilor financiare

fdd

Știai că este dificil să iei un credit pentru a cumpăra o casă sau o mașină dacă nu ai istorie de credit pozitivă? Fagura a decis să vină în ajutor tinerilorcare vor să se asigure că au un rating bun în fața instituțiilor financiare, atunci când va fi necesar.

Fagura oferă Generaţiei Millenials posibilitatea de a-şi crea propria istorie de credit exclusiv online și rapid. Pentru a participa în programul „Tu faci istorie!” e suficient să obții un împrumut în sumă de 100 EUR și să îl achiți în termen de 6 luni. Fagura raportează Biroului de Credit că ai avut un împrumut, pe care l-ai achitat în termen și, în așa mod, obții o istorie de credit pozitivă. Acest serviciu va costa simbolic – 5 euro.

Programul „Tu faci istorie!” este şi primul pas în crearea comunităţii Fagura, în care oamenii se vor putea ajuta reciproc să obțină ușor finanțare sau să investească inteligent.

Cine poate participa în Program?

E important să precizăm că beneficiarii împrumutului pot fi doar persoane fără istorie de credit, care deţin carduri bancare și sunt abonați la un serviciu de client bancă. Alte detalii importante:

#Să nu ai istorie de credit înregistrată la InfoDebit;

#Un venit mediu lunar mai mare de 200 euro;

#Vârsta cuprinsă între 18 şi 38 de ani.

Acest program de test va fi valabil doar pentru primii 100 de aplicanți.

Cum funcționează?

Accesează app.fagura.com și aplică pentru un credit. Completează formularul de pe site, unde va trebui să oferi informații despre tine: nume, prenume, identitate, adresă, contul bancar unde vrei să primești banii, etc. Important să reții că va fi necesar să validezi contul bancar pe care primești salariul. În așa mod, vei confirma ușor salariul care îl primești și contul IBAN pe care îți vom transfera împrumutul. După ce operatorii noștri vor verifica datele tale, vei primi creditul pe contul bancar indicat de tine. Ulterior, ai responsabilitatea ca în timp de 6 luni să întorci creditul.

Tot acest proces are loc 100% online, fără ca să fie necesar să te deplasezi la noi. Și încă ceva: E important să știi că atunci când vei completa chestionarul, trebuie să ai la îndemână:

#buletinul de identitate;

#o factură;

#datele de acces la Internet Banking.

Îți recomandăm să completezi formularul de la un calculator, deoarece procesul va fi de 2X mai rapid.

 Vreau, dar nu mă descurc

 Dacă întâlnești anumite dificultăți în completarea formularului, te rugăm să ne contactezi, apelând la chat-ul aflat în colțul din dreapta-jos a site-ului. Vom fi bucuroși să te ajutăm cu orice întrebare pe care o ai.

Ce înseamnă istoria de credit?

 Istoria ta de credit reprezintă informațiile stocate de Biroul de Credit de la instituțiile financiare referitor la creditele pe care le-ai contractat de-a lungul timpului, unde ți se atribuie un scor, în funcție de cât de punctual ai fost la achitarea ratelor. Dacă nu ai apelat la vreun credit, instituțiile de creditare nu au nicio informație despre istoricul tău și le va fi greu să ia decizia să te finanțeze atunci cândvei dori să procuri un automobil sau un apartament. În rezultat, sunt foarte mari șansele să fii refuzat, iar realizarea visului tău – să fie amânată. Fagura te ajută să îți construiești credibilitatea în fața instituțiilor financiare.

Amintim că numărul participanților este limitat la 100 persoane. Accesează
app.fagura.com, completează acum formularul și îți faci propria istorie de credit!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente