/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Pe bd. Moscova au fost instalate 31 de indicatoare rutiere care permit doar parcarea de-a lungul drumului. Reacția șoferilor

missing
30 ianuarie 2019, ora 19:12

Așa a fost anterior, așa este la moment, anunță dimineața pe pagina sa de facebook Inspectoratul Național de Patrulare, după ce pe bulevardul Moscovei au fost instalate 31 de indicatoare noi. Doar că, la nici câteva ore, parcarea paralelă a devenit din nou spic și tot așa șoferii au parcat pe parcursul zilei.

Unii dintre șoferi susțin că nici măcar nu au observat noile indicatoare rutiere.

„Nu am știut. Unde? În sectorul de mai în față? Chiar nu am văzut”.

„Păi unde? Încolo sau în spate?”

Obișnuiți să parcheze „în spic”, unii șoferi au vrut să se convingă personal că indicatoarele chiar au fost instalate.

„Stâlpul acesta”?

Alți șoferi dau vina pe zăpada necurățată de la marginea drumului, fapt ce îi împiedică să parcheze regulamentar.

„Vedeți cum stau acele mașini? Este incorect. Să le dea puțin la o parte, mai în față, și mașinile să fie parcate în formă de brăduț, pentru că, tehnic, în formă de brăduț este mai bine”

„Păi dacă este omăt și gheața asta cum să parchezi?”

„Uite, el ocupă aproape un metru de la bordură. Și cât mai are mașina. Să fie altfel, da, cum este pe acest indicator, așa făceam și noi, dar așa ce să faci?”

Despre noile indicatoare a anunțat și primăria Capitalei. Astfel, municipalitatea susține că a luat această decizie pentru a soluționa probleme legate de trafic în această zonă și îndeamnă conducătorii auto să le respecte semnalizarea rutieră. În caz contrar, riscă amenzi. Din cauza parcărilor haotice, săptămâna trecută, în zilele de ninsoare, mai multe troleibuze au rămas blocate pe bd Moscovei.

Am telefonat pe tot parcursul zilei la Inspectoratul Național de Patrulare pentru a obține o reacție. Ambele responsabile de relații cu presa nu ne-au mai răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram