‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriRegulile privind comerțul fructelor și legumelor în Federația Rusă rămân neschimbate până în martie...

Regulile privind comerțul fructelor și legumelor în Federația Rusă rămân neschimbate până în martie 2019

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, nu exclude că regulile privind comerțul cu fructe și legume, dar și cel din sectorul vitivinicol dintre Moldova și Federația Rusă ar putea fi prelungite și după luna martie 2019. Aceste declarații au fost făcute în cadrul întrevederii cu președintele Igor Dodon, care întreprinde o vizită de lucru în Federația Rusă.

„Am adoptat decizii suplimentare privind producţia de fructe şi legume, la cererea dumneavoastră, și a produselor vitivinicole. Noi afirmăm că aceste decizii – așa cum este reflectat în Hotărârea Guvernului – vor fi valabile până la sfârșitul lunii martie, curent. Vom monitoriza împreună modul în care se desfășoară această activitate și vom decide cum vom acţiona mai departe în această direcție”, a precizat șeful statului rus la întrevederea cu președintele moldovean, Igor Dodon.

Printre altele, Vladimir Putin a menționat că, în doar 11 luni ale anului trecut, schimbul comercial cu Republica Moldova a crescut cu 29,5%, atingând aproape un miliard trei sute optzeci de milioane de dolari. Este o cifră ce depăşeşte indicatorii pentru anul 2017.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

1 Comentariu

  1. nu stiu ce acord au cei doi, dar frigiderele din Moldova stau pline cu struguri, in timp ce anul trecut era si pret bun, si o cantitate buna deja vinduta in perioada analogica, ori e de vina anul porcului

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›