(foto/video) Mașina incendiată de la Bălți aparține lui Maxim Iordan, feciorul candidatului electoral PD, Serghei Iordan. Ce spune victima despre incident

Mașina ce a fost incendiată noaptea trecută pe strada Mihai Eminescu din capitala de nord a țării este vorba despre automobilul lui Maxim Iordan, feciorul candidatului electoral din partea Partidului Democrat, Serghei Iordan.

Foto: Maxim Iordan/facebook

Acesta a înregistrat un video pe rețelele de socializare unde menționează că este convins că cele întâmplate sunt din motivul că tatăl său este candidat PD în alegeri.

„Nu vreau să aduc acuzații în adresa nimănui, dar consider că astfel de acțiuni sunt foarte joscnice”, a spus Maxim Iordan în declarația sa.

Cu o reacție în acest sens a venit Partidul Democrat, care a declarat că condamnă toate agresiunile de campanie care au avut loc în ultimele zile, precum incendierea altor autovehicule, vandalizarea panourilor electorale, agresarea fizică și verbală a unor candidați sau activiști electorali.

„Orice acte de agresiune în contextul campaniei electorale sunt total reprobabile și trebuie cercetate rapid de către organele de poliție, iar cei vinovați trebuie aflați și trași la răspundere”, se arată în comunicatul PDM.

incendiu / Sursa:Maxim Iordan/facebook
incendiu / Sursa:Maxim Iordan/facebook

Amintim că acest caz a avut loc noaptea trecută în jurul orei 03:00. Un cetățean al orașului Bălții a telefonat la 112 și a comunicat că un automibil arde pe strada Mihai Eminescu. Îmediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă.

Astfel, au fost depistate semne de incendiere: urme de benzină, cutii cu chibrite. S-a dovedeit că proprietarul automobilului este feciorul unui concurent electoral de pe sicrumscripția Bălți.


Pub