(video) Noua generaţie Renault Clio! Iată cât de frumos arată la exterior

Compania Renault continuă să ne prezinte pe capitole noua generaţie Clio. După ce am făcut cunoştinţă cu interiorul, marca franceză ne arată designul exterior al noului model, despre care se spune că este făcut 100% din componente noi.

Să analizăm deci informaţiile care ni se oferă în detalii.

Foto: autoblog.md

Mai elegant și mai dinamic din toate unghiurile, noul Clio moștenește formele senzuale ale generației anterioare. Noul model a câştigat în expresivitate păstrând în același timp profilul său elegant. În față, capota încorporează două linii centrale profilate pentru un efect sculptat. Grila este mai mare și bara de protecție față este mai pronunțată printr-o priză de aer mai mare localizată central, lucru care promovează o mai bună răcire a motorului.

În ceea ce privește dimensiunile automobilului, noul Clio este cu doar 14 mm mai scurt (lungime 4.048 mm), mai lat cu 67 mm (1.798 mm), dar a devenit mai spaţios în interior. Corpul a fost coborât cu până la 30 mm (înălțime 1.440 mm) pentru o mai bună aerodinamică și atletism suplimentar. Dimensiunea ampatamentului nu a fost anunţată. Mai multe detalii şi imagini, în articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub