Corupt sau șantajat pentru a adera la PD? Cum răspunde fostul liberal-democrat, Nae-Simion Pleșca

Întrebat dăcă a fost șantajat sau corupt pentru a adera la PD, transfugul din PLDM, Nae-Simion Pleșca a menționat că nu are niciun regret, iar decizia de a adera la Partidul Democrat în 2016 i-a aparținut personal.

Foto: UNIMEDIA

„Vreau să zic cu certitudine că eu am făcut o alegere. A fost o alegere crâncenă și grea deoarece făceam parte dintr-o ehipă și mă simțeam bine acolo. Dar s-au întâmplat niște situații pe care toată lumea le cunoaște. Am cântărit foarte mult. Până la urmă am luat decizia și am votat Guvernul Filip. Nu am niciun regret. Am făcut corect ceea ce am făcut atunci”, a declarat Nae-Simion Pleșca în cadrul unei dezbateri de la ProTV.

Întrebat dacă pe viitor ar mai putea face un astfel de pas, democratul a menționat că „deși pășești pe alt drum, acest lucru nu înseamnă că te dezici de valori și principii”.

„Mergi pe un drum pe care-l consider corect. Consider că fiecare din noi are lucruri sacre: patrie, mamă, copii”, a conchis Nae-Simion Pleșca.

Amintim că în ianuarie 2016, Nae-Simion Pleşca a făcut parte din grupul de deputaţi liberal-democraţi care au părăsit fracţiunea şi au susţinut învestirea Guvernului Filip

De menționat că Nae-Simion Pleșca este candidat pe circumscripția nr.30 Ciocana.

Pe aceeași circumscripție ar putea candida Petru Burduja (PSRM),Cvasnîi Stanislav (Șor) Veronica Herța(PL), Dan Perciun (ACUM), Vitalie Lisnic (PNL), Gheorghe Nicoară (PCRM), Veaceslav Valico, Galina Bostan, Valentin Dolganiuc , Vasile Fotescu, Andrei Groza , Andrei Mancenco, Maxim Uvarov, Oleg Golopeatov.


Pub