(video) ACUM își propune să mărească pensiile și salariile: „Oamenii vor avea de lucru acasă și nu vor mai pleca cu zecile de mii”

Blocul electoral ACUM își propune să mărească pensiile și salariile. Cel puțin despre asta au anunțat liderii blocului, Maia Sandu și Andrei Năstase, într-un video postat pe pagina de Facebook.

„Așa nu se mai poate. Împreună vom elibera țara de hoți, le vom confisca averile și vom face dreptate oamenilor cinstiți”, a menționat Andrei Năstase.

„Împreună vom mări pensiile și salariile. Oamenii vor avea de lucru acasă și nu vor mai pleca cu zecile de mii. Învingem ACUM pentru dreptate și viață bună”, a spus Maia Sandu.

De menționat că tot astăzi Blocul electoral ACUM și-a prezentat angajamentele în domeniul justiției. Printre acestea se numără reformarea Consiliului Superior al Magistraturii, publicarea raportului Kroll 2 și anularea legii cu privire la obținerea cetățeniei prin investiții.

Amintim că Andrei Năstase va lupta în circumscripția nr.33, iar Maia Sandu pe circumscripţia 50, candidat din partea diasporei din Europa de Vest.


Pub