A ajuns cu autocisterna în șanț
Social 29 ianuarie 2019, 14:30 | 1541

O autocisternă cu 20 de tone de motorină s-a răsturnat într-un șanț, aseară, pe șoseaua Balcani din Chișinău. Iar un șofer din Ungheni a lovit un pieton și a fugit de la fața locului. Detalii aflați în cele ce urmează.

În primul caz, la volan se afla un bărbat de 57 de ani, care a pierdut drumul din cauza ceții dense și a ajuns cu mașina într-un șanț. Șoferul nu a avut de suferit. La fața locului a intervenit o echipă de salvatori, care a spălat carosabilul de combustibil. Vehiculul a fost pus pe roate abia dimineață. Din acest motiv, la intrarea în orașul Ialoveni s-au format ambuteiaje. Potrivit poliției, șoferul riscă o amendă și șase puncte de penalizare.

Un bărbat de 47 de ani din satul Tartaul de Salcie a fost lovit de un automobil în orașul Cahul. Șoferul, un tânăr de 29 de ani, originar din Ungheni, a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost prins însă la scurt timp pe o stradă din Cahul. El a fost supus testului de alcoolemie, care a arătat că se afla în stare de ebrietate. Tânărul le-a spus polițiștilor că a vrut să intre la o stație de alimentare cu combustibil, dar nu a observat pietonul și l-a lovit. Pentru că s-a speriat, a fugit de la locul faptei. Circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul se stabilesc. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie