S-a rătăcit și a derapat de pe traseu
Social 29 ianuarie 2019, 15:17 | 1343

O femeie însărcinată a avut nevoie de ajutorul salvatorilor după ce mașina pe care o conducea a derapat de pe șosea în apropierea satului Cobusca Nouă, raionul Anenii Noi. Ea le-a spus reprezentanților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență că, din cauza vizibilității reduse, s-a rătăcit în timp ce se îndrepta spre raionul Criuleni.

Femeia însărcinată și-a putut continua drumul după ce automobilul ei a fost tractat de către salvatori, care au fost chemați la fața locului în jurul orei unu noaptea. De ieri și până azi-dimineață, timp de 24 de ore, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență spun că au intervenit în 10 astfel de situații de risc, printre care două produse în satul Cobusca Nouă, raionul Anenii Noi.

Iar trei ambulanțe au fost deblocate și au putut ajunge până la urmă la pacienți în satele Popeasca, raionul Ștefan Vodă, Valea Perjei, raionul Cimișlia, și Bugeac, municipiul Comrat. Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență mai afirmă că, pe parcursul zilei de luni, la lucrările de deszăpezire și împrăștierea a peste 440 de tone de material antiderapant pe șoselele din întreaga republică au fost implicați 211 oameni și 152 de vehicule, iar toate traseele ar fi practicabile, dar se circulă în condiții de iarnă. Cei care se pomenesc în situații de risc sunt rugați să sune la 112. 

Opinia ta contează. Comentează!