Сonferință perturbată de zgomot
Politic 29 ianuarie 2019, 17:45 | 2223

Conferința de presă a Blocului ACUM Platforma DA și PAS, organizată azi în fața Procuraturii Generale, a fost perturbată. Asta pentru că două camioane ale Regiei „Autosalubritate” au început să strângă zăpada din zonă chiar în timpul evenimentului, provocând un zgomot puternic. Politicienii i-au acuzat pe responsabilii întreprinderii că au urmărit să împiedice buna desfășurare a unei conferințe anunțate, lucru negat de către șeful interimar al Regiei „Autosalubritate”.

Evenimentul de lansare a angajamentului Blocului ACUM Platforma DA și PAS în domeniul justiției, cu genericul „Învingem ACUM pentru justiție echitabilă!”, era programat pentru ora 12, în fața Procuraturii Generale. Exact la aceeași oră și în același loc au fost aduse și parcate două mașini ale întreprinderii municipale Regia „Autosalubritate”. În momentul în care copreședinții Blocului ACUM au început să ia cuvântul, au fost pornite și motoarele autospecialelor, iar muncitorii au început să curețe zăpada care stă depozitată acolo de zile bune.

Deranjat de zgomotul puternic, Andrei Năstase i-a rugat pe polițiștii care asigurau ordinea publică în zonă să-i oprească pe muncitori, ceea ce s-a și făcut, doar că după o pauză motoarele mașinilor au fost pornite din nou. În timp ce autospecialele tulburau liniștea publică, un bărbat le dădea indicaţii mai multor angajaţi ai Regiei „Autosalubritate”. El nu a binevoit să discute cu reporterul Jurnal TV.

Nici muncitorii nu ne-au oferit prea multe inforamaţii.

Gestul muncitorilor a fost comentat de copreședinții Blocului ACUM Platforma DA și PAS.

Precizăm că reprezentanții Blocului ACUM Platforma DA și PAS au anunțat din timp despre conferința de presă organizată în fața Procuraturii Generale, care este lângă sediul Partidului Democrat.

Opinia ta contează. Comentează!