16:35:13 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Un membru al grupării criminale „Borman”, reținut în Ucraina. Bărbatul era responsabil de transmiterea DROGURILOR în Federația Rusă

Social 29.01.2019 14:57 Vizualizări1173 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un membru al grupării criminale „Borman”, reținut în Ucraina. Bărbatul era responsabil de transmiterea DROGURILOR în Federația Rusă captură


Unul dintre membrii organizației criminale „Borman”, responsabil de dirijarea și supravegherea transmiterii drogurilor în cantități deosebit de mari pe teritoriul Federației Ruse, a fost reținut într-o operațiune specială efectuată de către Serviciul de Grăniceri al Ucrainei, în comun cu ofițerii Direcției Combaterii Crimei Organizate a Inspectoratului Național de Investigații.

Capturarea bărbatului de 46 de ani, originar din Telenești, a fost posibilă după ce procurorii moldoveni au remis organelor competente ale Ucrainei o cerere de comisie rogatorie internațională, pentru efectuarea perchezițiilor la mai multe adrese ale suspectului, precum și pentru efectuarea altor acțiuni de urmărire penală.

Astfel, pe 21 ianuarie curent, serviciile speciale ale Poliției de Frontieră din Ucraina, împreună cu angajații Direcției Combaterii Crimei Organizate a INI au efectuat la Odesa mai multe percheziții, în rezultatul cărora au fost ridicate mai multe probe.

Pe lângă faptul că persoana reținută avea rolul de a dirija și supraveghea transmiterea drogurilor pe teritoriul Federației Ruse, acesta era responsabilă și de comercializarea drogurilor, prin dirijarea curierilor atât pe teritoriul orașului Moscova, cât și în suburbii.

Membrul grupării „Borman” se află actualmente în arest, după ce Judecătoria regiunii Odesa a emis un mandat de arest pentru 40 de zile. Acesta urmează să fie extrădat în R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md