10:02:04 19.04.2024
Stiri

Experții FBI au dat VERDICTUL: Cum încrucișezi brațele? Află ce PERSONALITATE ai

Știri 29.01.2019 16:39 Vizualizări2171 Autor: Ziarul National
Experții FBI au dat VERDICTUL: Cum încrucișezi brațele? Află ce PERSONALITATE ai Sursa: sfatulparintilor.ro


Sunt multe teorii legate de modul în care oamenii își țin brațele încrucișate. Cercetătorii au descoperit că neuronii se conectează altfel în creier, în funcție de modul în care îți încrucișezi brațele.

Experții în limbajul trupului de la FBI au explicat că modul în care îți încrucișezi brațele poate exprima insecuritate, oglindirea altei persoane, încercarea de a părea mai puternic sau chiar o auto-îmbrățișare.

Iată ce personalitate ai, în funcție de cum încrucișezi brațele:

Mâna dreaptă afară

Dacă îți încrucișezi mâinile ca în imaginea 1, cu mâna dreapta în afară, ești o persoană creativă care gândește în afara limitelor. Ești interesat de tot ce e frumos, ești flexibil și îți place să îți asumi riscuri.

Te concentrezi mai degrabă pe rezolvarea unei probleme decât pe problema în sine. Știi că orice este posibil dacă nu îți limitezi orizontul. Ești o fire aventuroasă și curioasă.

Sari întotdeauna în ajutorul oamenilor dragi. Ești o persoană bună și iubitoare.

Mâna stângă afară

Dacă îți încrucișezi mâinile ca în imaginea 2, cu mâna stângă în afară, ești o persoană sensibilă și practică. Ești o fire deschisă și tolerantă. Examinezi întotdeauna toate variantele unei situații, astfel încât să îți formezi o opinie cât mai corectă. Ai tendința de a cere ce e mai bun de la toată lumea și preferi situațiile în care toți au de câștigat.

Ești o persoană înțelegătoare, rezonabilă care respectă oamenii și opiniile lor.

Oamenii care își încrucișează astfel brațele sunt lideri înnăscuți, care apreciază mai degrabă integritatea umană decât statutul social.

Ambele mâini afară

Dacă îți încrucișezi mâinile ca în imaginea 3, cu ambele mâini în afară, ești o persoană cu încredere de sine. Știi că ești perfect, așa cum ești și îi consideri și pe ceilalți la fel, perfecți așa cum sunt.

Ești tolerant și îi faci pe ceilalți să se simtă în siguranță. Ești deschis și vorbești cu sinceritate despre ceea ce simți. Conduci prin puterea exemplului și ești gata oricând să faci primul pas.

Oamenii au încredere în tine și se bucură de personalitatea ta strălucitoare. Prietenii te consideră iubitor și sufletist, omul care se pune întotdeauna în pielea celuilalt pentru a înțelege mai bine situația.

BONUS

Există și un al patrulea mod în care să ții brațele încrucișate, cu ambele palme în interior. Aceste persoane sunt introvertite, dar independente.

Sunt persoane sensibile care preferă să petreacă ani întregi pentru a se dezvolta personal, iar apoi să le împărtășească și celorlalți experiențele lor.

Sursa: sfatulparintilor.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md