Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 30 ianuarie, o zi frumoasă de miercuri

pexels-photo-715546
Foto: Sebastian Voortman

Ziua de miercuri este una încărcată din punct de vedere al treburilor și lucrurilor pe care trebuie să le facem, unde mai dai că nu toți s-au obișnuit cu ritmul noul orar școlar, universitar sau de lucru. Ca să uiți un pic de rutina zilnică, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente la care poți să mergi într-o zi de miercuri. 

# Atelier de planificare urbană

Image may contain: 3 people, people sitting and table

Viața în Chișinău are multe provocări pe care trebuie să le depășim în fiecare zi. Multe dintre ele țin de deplasarea prin oraș. De ești pieton, șofer, biciclist sau mergi cu transportul public, ai o problemă cu traficul și accesibilitatea multor zone urbane sau suburbane. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# DreamGuitar – Lecție gratuită de chitară pentru copii și maturi

Image may contain: 9 people, people smiling, text

Școala de chitară „DreamGuitar” anunță organizarea lecțiilor gratuite de chitară pentru copii 9+ și maturi. Indiferent de abilitățile muzicale, copiii și măturii la această lecție învață prima sa melodie la chitară. La lecție școala oferă chitară, însă obligatoriu pentru participanți este să vină cu bună dispoziție. Vedeți mai multe pe Facebook. 

# Expoziție de pictura „3×2”

Image may contain: plant

Mergeți la Zity Mall, în perioada 25 ianuarie – 9 februarie, la o expoziție extraordinară de picturi în trei stiluri diferite „3×2”, create de către tinerele artiste: Cristina Golovătic – artist, Natalia Garbu și Vasiluța Vasilache. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Oră Gratuită de Română pentru BAC! (filiala Botanica)

Image may contain: text

În doar câteva luni va avea loc sesiunea de Bacalaureat 2019. Dacă ești absolvent, știi cât de important este să susții acest examen cu brio. Vino la o oră gratuită de pregătire pentru examenul de Bacalaureat la Limba Română! Mai multe detalii găsești pe Facebook. 

# Lansarea Campaniei „Să citim împreună!” – 2019

Image may contain: 1 person

Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă” organizează miercuri, 30 ianuarie 2019, ora 13.30, lansarea Campaniei Naţionale de promovare a lecturii „Să citim împreună!”, ediţia 2019, în al cărei cadru vor fi promovate cărțile „Rebela” de Claudia Partole și „Poeme pe trepte încinse” de Ianoș Țurcanu, apărute la editura Prut Internațional. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente