/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Chișinăul, transformat într-o mocirlă. În următoarele zile, mercurul în termometre va urca până la +10 grade Celsius

missing
29 ianuarie 2019, ora 18:33

Și dacă acum câteva zile Chișinăul era de un alb imaculat, astăzi arata ca un oraș al grămezilor de zăpadă murdară, al bălților și al pietonilor care au încercat sa meargă pe trotuare, fără să-și ude ghetele.

„Este minunat!”

„Mult lasă de dorit drumurile, nici nu se discută…mai ales chiar strada pietonală. Îmi pare rău dar ar trebui de făcut măcar pentru mamele care poartă cărucioare, pentru oameni cu dizabilități”.

Mizeria domnește și în stațiile de așteptare a transportului public.

„Cred că autoritățile ar trebui să depună mai mult efort ca să facă lucrurile să meargă ok.”

„Grozav, strașnic, uitați-vă ce-i strașnic”

„Îi timp te iarnă, nu-i nimic strașnic, tot timpul la noi e.. mai de treabă decât acum nu a fost”

Și pentru mamele cu copii a fost o provocare să iasă la plimbare pe un așa timp.

„Te înveți să conduci deja și cu căruciorul, dar aici nu e țara pentru mămici cu cărucioare, evident”.

Și pentru ca peisajul dezolant sa fie complet, pe străzi au apărut primii vestitori ai primăverii: sute de gropi, adevărate capcane pentru șoferi.

„Este foarte rău. Drumurile nu se curăță, este lunecos și poți ajunge în tranșeele formate de zăpadă cu gheață. Astfel, poți lovi și mașina de alături. Dacă nu vor curăța drumurile, este foarte rău”.

„Da, drumurile sunt foarte rele, gheața se topește. Eu presupun că în următorul timp o să-mi trebuiască să fac investiții în suspensia mașinii”.

Murdăria din capitală a fost ironizată și pe rețelele sociale.

„Un stil foarte clasic urban, frumos, curat, foarte curat, proaspăt. Iarna”

Într-un comunicat de presă, primăria capitalei informează că serviciile municipale intervin în continuare la evacuarea zăpezii de pe arterele principale ale capitalei și în preajma stațiilor de așteptare a transportului public. Potrivit meteorologilor, și în următoarele zile ne așteaptă vreme caldă, cu temperaturi de +10 grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram