Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
28.01.2019

Andrian Candu, în discuții cu Președintele Comisiei SUA pentru Conservarea Patrimoniului American peste Hotare, Paul Packer

Președintele Parlamentului Andrian Candu a avut o întrevedere cu Președintele Comisiei SUA pentru Conservarea Patrimoniului American peste Hotare, Paul Packer.

Oficialul american efectuează o vizită în Republica Moldova, la invitația lui Andrian Candu, pentru a participa la Programul de acțiuni dedicate comemorării victimelor Holocaustului. Evenimentele sunt organizate de Parlament, în parteneriat cu Comunitatea evreiască din Moldova și Guvernul Republicii Moldova.

Programul va debuta, mâine dimineață, cu mitingul-recviem de comemorare a victimelor Holocaustului. Ulterior, începând cu ora 14.00, Parlamentul va organiza masa rotundă la care va fi prezentat raportul despre implementarea Planului de acțiuni privind Holocaustul în Republica Moldova, precum și acțiunile întreprinse de autorități pentru ca istoria Holocaustului să nu mai fie repetată vreodată. Programul va continua cu inaugurarea la Parlament a unei expoziții de comemorare a victimelor Holocaustului și se va încheia cu premiera închisă a filmului ”Who will write our history”, proiectat în Europa, SUA, Canada, în cadrul zilelor de comemorare a Holocaustului, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus