Ruta de troleibuz nr. 8, de joi, va circula până după miezul nopții, iar nr. 25 și 7, suplinite cu câte o unitate de transport

Începând cu ziua de joi, orarul de circulație al rutei de troleibuz nr. 8 va fi prelungit până la ora 01:00. Despre aceasta a anunțat șeful RTEC, Dorin Ciornîi în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale.

Foto: UNIMEDIA

De asemenea, primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, s-a arătat nemulțumit în cadrul ședinței că primește multe plângeri de la chișinăueni privind transportul public din capitală.

„Mai rugați șefii să nu stea în birouri la călduț, dar să monitorizeze fluxul călătorilor în transportul public. Nu cred că trebuie să studiezi 10 facultăți ca să-ți dai seama că ruta 25 și 7 este cu problemă acum”, a declarat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

În replică, Dorin Ciornîi a menționat că aceste două rute de transport au înregistrat cele mai multe abateri de la program în orele de vârf.

„Începând cu ziua de astăzi ruta de troleibuz nr. 25 și 7 au fost suplinite cu câte o unitate de transport. Sperăm că această măsură va rezolva problema”, a conchis Ciornîi.

De asemenea, șeful RTEC a adăugat că ruta de troleibuz nr. 35 spre orașul Durlești va fi lansată într-o săptămână, la data de 4 februarie.

„Deja se efectuează rodajul, iar până luni vom fi pregătiți sută la sută”, a menționat Ciornîi.


Pub