Coincidență sau nu? De ce camerele de supraveghere de la IP Edineț nu au filmat cum a fost bătut Dinu Plîngău

Camerele de supraveghere de la IP Edineț nu ar fi filmat momentul în care candidatul din partea blocului ACUM, Dinu Plîngău, ar fi fost bătut, deoarece nu funcționau. Cel puțin asta scrie Plîngău într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Foto: UNIMEDIA

„Astăzi am aflat că Inspectoratul de Poliție a început reparația și că din cauza reparației, camerele de supraveghere nu funcționau. Respectiv, momentul când s-a început bătaia nu a fost fixat. Solicit o întrevedere cu încă Comisarul-șef al r. Edineț, Alexandru Rusu, pentru a fi informat despre examinarea cauzei”, se arată în postare.

Mai mult, Plîngău a venit și cu un mesaj către fostul deputat PD Oleg Sîrbu. „Lui Oleg Sîrbu ii spun că dacă e bărbat, să vină personal să discute cu mine și să nu-mi mai trimită cățeii. Organizația criminală de la nord va fi desființată, iar responsabilii trași la răspundere. Oleg Sîrbu nu are nici o șansă să mai ia un mandat de deputat. Capul sus, oameni! Învingem ACUM!”, a conchis acesta.

Contactat telefonic, șeful IP Edineț, Alexandru Rusu nu a răspuns la telefon pentru a oferi mai multe detalii.

Serviciul de presă al IGP, a precizat pentru UNIMEDIA că va veni în scurt timp cu o reacție.

UNIMEDIA amintește că membrul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, DinuPlîngău, ar fi fost bătut în fața Inspectoratului de Poliție Edineț.

Candidatul din partea blocului ACUM, Dinu Plîngău, spune că a recunoscut unul dintre persoanele care l-a atacat la Edineț. Este vorba de Vlad Nepeivoda, fiul vicepreședintelui Organizației Teritoriale a Partidului Democrat PD, Igor Nepeivoda.


Pub