(live) Lansarea candidaților ACUM în circumscripțiile din Chișinău

Blocul ACUM își lansează candidații în circumscripțiile din Chișinău. UNIMEDIA transmite live.

23 – Botanica -Aeroport: Vasile Grădinaru. Este un de afaceri. Fondator și administrator, Move-Flex SRL (domeniul construcției civile), 2015 – prezent. Administrator, “Service senza limiti” SRL (domeniul construcției civile), 2008 – 2018 și președinte OL Botanica, PAS

24 – Botanica: Grigore Colun, Din 2002 – 2019 – Director SRL „GLOBALCONTACT-TUR” – Calipso TM. 2006 – 2019 – Director SRL „Arivax Plus”, 2009 – 2019 – Preşedinte Asociaţia de Coproprietari în Condominiu Nr. 55/188. 2018 – 2019 – Director SRL „Locuința Confortabilă”

25 – Inga Grigoriu. vicepreședinte Platformei DA. Președintă, fondator A.O.Decid, coordonator de proiecte în cadrul acestei asociații obștești. A activat mai mult de 10 ani în domeniul privat în cadrul a câtorva societăți cu răspundere limitată (2003-2015), astfel am ajuns să cunosc bine probleme cu care se confruntă micul business în particular și mediul de afaceri la general.

26 – Buiucani: Iurie Reniță: Este un politician și diplomat moldovean, care din 2010 până în 3 iunie 2015 a fost ambasador al Republicii Moldova în România și prin cumul în Muntenegru și Serbia.

27 – Buiucani: Vladimir Bolea. Aceste este om de afaceri. Fondator și director, Holboca SRL (comerț) 2013 – prezent. Instructor în economie, Școala de Studii Avansate în Jurnalism, 2012 – prezent. Președinte OT Chișinău PAS, Membru al Biroului Permanent Național PAS

28 – Râșcani: Alexandru Slusari: Acesta este jurist și economist în meserie.

29 – Râșcani: Ruslan Verbițchi. Președintele Platformei DA în sectorul Râșcani.

30 – Ciocana: Dan Perciun. Acesta este vicepreședinte al PAS. A activat în cadrul Ministerului Educației în calitate de șef de direcție al Departamentului e-Transformare și Informatizare, iar la moment este asistent în cadrul proiectului “Școli transparente – comunități prospere” al Centrului de Analiză și Evaluare a Reformelor. Mai activează în cadrul unei companii internaționale de consultanță în management.

31 – Cioacana + Râșcani: Liliana Nicolaescu-Onofrei. Aceasta este vicepreședintele PAS, iar anterior a fost vice-ministru al Ministerului Educației. A fost profesor asistent la catedra de limba română a facultăţii absolvite, colaborator ştiinţific inferior la Institutul de Pedagogie şi Psihologie, coordonator lingvistic la Corpul Păcii al SUA în Moldova. Director de programe la Fundația Soros Moldova (1996-1998) și lider al echipei de implementare a programului educațional “Modernizarea Învățământului Umanistic”. Timp de doisprezece ani a fost director executiv al Centrului Educațional “Pro Didactica”, organizație care a realizat peste 50 de proiecte educaţionale inovatoare pentru mii de profesori din școlile și universitățile republicii.

32 – suburbii: Mihai Popșoi. Mihai Popșoi este expert asociat în cadrul Asociației pentru Politică Externă din Moldova. Este doctorand în studii politice în cadrul Universității din Milano, specializat în europenizarea partidelor politce. A lucrat în calitate de analist politic în secția politico-economică a Ambasadei Statelor Unite în Republica Moldova din 2010 pâna in 2014, iar anterior a activat în cadrul Centrului de Informare şi Documentare privind NATO din Chișinău.

33 – Suburbii: Andrei Năstase. Este avocat, activist civic și om politic din Republica Moldova, membru-fondator și lider al Platformei Civice Demnitate și Adevăr (DA), președinte și membru-fondator al Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” (PPDA).


Pub