Un billboard cu Octavian Țîcu, vandalizat noaptea trecută la Ungheni: „Salutări echipei PD...degrabă vine și timpul vostru!”

Surpriză matinală pentru candidatul Blocului ACUM, de la Ungheni, Octavian Țîcu. Dânsul a postat pe o rețea de socializare imagini cu un billboard în care apare lângă liderii Blocului, vandalizat.

Foto: facebook

„Vandalii de la Ungheni :(

Salutari echipei PD...degraba vine si timpul vostru! Am depus sesizare la politie...in zona sunt doua benzinării care au camere video peste tot!!!”, a scrie într-o postare.

Un billboard cu Octavian Țîcu, vandalizat / Sursa:facebook

Potrivit șefului staff-ului electoral al Blocului ACUM din Ungheni, Corneliu Prepeliță, panoul ar fi fost distrus în seara zilei de 27 ianuarie, după ora 22.30.

”Ne-a telefonat un cetățean, care ne-a anunțat că panoul publicitar de la intrarea în Ungheni de pe strada Romană ar fi fost vandalizat. M-am deplasat la fața locului și am stabilit că a fost rupt completamente. Nu a rezistat nici măcar 24 de ore”, a precizat dânsul pentru expresul.md.

Potrivit sursei, alături se afla și un alt panou, pe care este o poză cu unul dintre concurenții electorali, Ludmila Guzun, din partea Partidului democrat. Acesta nu a fost atins.

UNIMEDIA precizează că, Octavian Țîcu candidează în Circumscripția 16 Ungheni. De asemenea, pe această circumscripție vor mai candida Ludmila Guzun (PDM), Baraniuc Antonina (PP ȘOR), Mitriuc Ghenadi (PSRM), Chirilov Haralampie (PCRM), Brânză Alexandru (PL).

Reprezentanții Partidului Democrat nu au comentat deocamdată.


Pub