(video) Premieră: Renault prezintă noua generaţie Clio, dar începe cu interiorul său

Renault începe să dezvăluie noul Clio, cel de-a cincea generaţie a modelului bestseller care s-a vândut deja într-un număr de 15 milioane de unități. De când a fost lansat pentru prima dată în 1990, Clio a devenit cel mai bine vândut automobil la nivel mondial al Renault Group.

Vehiculul, cel mai adesea onorat de către francezi ca mașină preferată, a crescut chiar și pentru a deveni modelul de vârf al segmentului B din Europa. Între 2012 și 2018, vânzările au crescut de la an la an (ajungând la un total de peste 450.000 unități vândute în 2018 peste tot în lume), ceea ce reprezintă o performanță comercială excepțională!

Acest succes urmează a fi continuat cu noul model şi are toate şansele.

Foto: autoblog.md

Compania franceză a decis să prezinte noul Clio treptat până la Salonul Auto de la Geneva. Întâi ne lasă să facem cunoştinţă cu interiorul său aerisit care arată foarte bine. Producătorul menţionează că din start, maşina va fi disponibilă pentru a fi comandată într-o versiune/nivel de echipare R.S. Line, dar şi una INITIALE PARIS bine cunoscută de pe alte modele ale mărcii.

Este nevoie doar de o clipă pentru a observa că noul Clio are un habitaclu absolut nou. Calitatea percepută și ergonomia poziţiei de conducere au fost stabilite ca priorități principale în nou design interior. Cabina ia calea unei noi dimensiuni în materie de calitate percepută cu materiale premium, un strat soft moale pe planşa de bord, panourile ușilor și consola centrală, alături de inserţiile decorative finisate meticulos. Citeşte continuarea articolului şi vezi mai multe imagini, pe AutoBlog.MD


Pub