(Stop cadru) Sergiu Mocanu: „O să-l provocăm pe Plahotniuc să facă greșeala fatală”

O să-l provocăm pe Plahotniuc să facă greșeala fatală. Declarația aparține liderului Partidului Mișcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, care a ținut să menționeze faptul că liderul PD „se comportă câteodată ca omul care își iese din fire și răstoarnă totul”.

„Noi suntem pregătiți ca această campanie să se finalizeze cu o criză politică. Vom face tot ce ne stă în puteri, ca prin mesajele noastre, să-l determinăm pe Plahotniuc să facă greșeala fatală. El face o sumedenie de mici greșeli”, a spus Sergiu Mocanu în cadrul lansării partidului în campania electorală.

În acest sens, liderul Partidului Mișcarea Populară Antimafie a precizat exemplul cazului Pădurea Domnească pe care susține că l-a demascat.

„În experiența noastră avem momentul când am demascat omorul din Pădurea Domnească și a căzut toată piramida lor mafiotă[...] Plahotniuc acționează la moment ca un maniac[...] El se comportă câteodată ca omul care își iese din fire și răstoarnă totul. Noi îl așeptăm să facă greșeala fatală. O să-l provocăm să facă această greșeală. De aceea ne-am lansat în această campanie”, a conchis Mocanu.

Deocamdată, Vlad Plahotniuc nu a comentat aceste afirmații.


Pub