Sfârșitul e aproape: În câteva zile până vom afla lista întreagă a partidelor, care vor participa la alegerile parlamentare

În câteva zile până vom afla lista întreagă a partidelor care vor participa la alegeri. 31 ianuarie este data limită până când Comisia Electorală Centrală poate să examineze dosarele formațiunilor politice. Informația a fost oferită de către șefa CEC, Alina Russu.

Foto: UNIMEDIA

Până astăzi, în circumscripția națională, de către CEC au fost înregistrați 11 concurenți electorali, alte 4 dosare fiind în curs de examinare.

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în cadrul ședinței de astăzi, 43 de candidaţi la funcţia de deputat pe lista Partidului Regiunilor din Moldova și 37 de candidaţi la funcţia de deputat pe lista Partidului Politic „Democrația Acasă” pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în circumscripția națională.

Totodată, au fost înregistrate simbolurile electorale ale acestor doi concurenți electorali pentru imprimare în buletinul de vot, reprezentanții cu drept de vot consultativ în Comisie pe durata perioadei electorale, iar în cazul Partidului Regiunilor din Moldova” - a fost confirmată și persoana responsabilă de finanţe (trezorierul).


Pub