Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Dodon lansează „Anul familiei”…

VIDEO Dodon lansează „Anul familiei” cu eschivări de la publicarea raportului financiar al Fundației „Din suflet”

Astăzi, 28 ianuarie 2019, Igor Dodon a lansat Anul Familiei în R. Moldova. La eveniment au fost invitate cupluri longevive și familii cu mulți copii, cărora li s-au oferit pachete din partea Fundației Galinei Dodon „Din suflet”. Dodon susține că pentru acest eveniment nu s-au cheltuit bani publici și că raportul financiar al fundației, despre care a promis anterior că va fi publicat, va fi disponibil pentru public „la timpul potrivit”.

Galina Dodon nu a oferit detalii despre data publicării raportului fundației pe care o conduce. Igor Dodon a menționat însă că nu toți donatorii fundației sunt de acord să le fie făcute publice numele. „De aceea, la capitolul cheltuieli noi suntem de acord să publicăm toate detaliile, la capitolul venituri – nu tot timpul, pentru că nu toți doresc să fie făcute publice numele lor, acestea sunt date personale”, a spus Dodon.

În același context, mai multe persoane prezente la eveniment au menționat că au fost invitate la acesta de către Partidul Socialiștilor, deși președintele Dodon a declarat anterior că nu intenționează să se implice în această campanie electorală.