18:56:58 25.04.2024
Stiri

ANIVERSARE // Adevărul despre mariajul Melaniei cu Donald Trump!

Monden 28.01.2019 10:43 Vizualizări3659 Autor: Ziarul National
ANIVERSARE // Adevărul despre mariajul Melaniei cu Donald Trump! Sursa: ciao.ro


Președintele Statelor Unite și Prima Doamnă au celebrat aniversarea cu numărul 13.

Mariajul Melaniei cu Donald Trump a debutat pe 22 ianuarie 2005, în Palm Beach, când cei doi s-au căsătorit în prezența multor celebrități de la Hollywood, dar și personalități de marcă. Pe atunci, aceștia își urau iubire și credință veșnică. Până în prezent, însă, au existat nenumărate zvonuri legate de căsnicia lor.

Unele dintre aceste zvonuri, lansate de-a lungul anilor, nu au prezentat tocmai un portret roz al relației celor doi soți Trump. Într-o carte lansată recent, care se numește „Team of Vipers”, a fost arătat adevărul în ceea ce privește mariajul Melaniei cu Donald Trump.

Totodată, de când a devenit președintele SUA, relația acestuia cu fostul manechin, Melania Knauss, a fost pusă sub lupa tuturor, în special de către presa americană. Gurile rele au speculat că de fapt la mijloc ar fi un aranjament convenabil pentru ambii parteneri și nu o căsnicie reală.

Nu numai atât, s-a mers atât de departe încât s-a spus că Melania este controlată emoțional de Donald Trump, care o asuprește și umilește. Însă nimic nu a fost confirmat până acum, spre ghinionul răutăcioșilor.

În noua carte, ce va fi lansată la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, autorul Cliff Sims a descris în mod deschis relația celor doi soți Trump. Acesta a afirmat în paginile sale că mariajul lor nu este „ceea ce cred mulți oameni”.

Autorul a mai menționat că Prima Doamnă SUA și președintele Trump au o căsnicie normală și totul este în regulă între ei. Și Melania Trump a declarat același lucru, într-un interviu recent. Cei doi soți s-ar înțelege de minune pentru că fiecare dintre ei știe ce atribuții are. Astfel n-ar exista motive de dispută.

„Știu că oamenilor le place să speculeze în legătură cu mariajul nostru și că circulă tot felul de zvonuri. Și mai știu că zvonurile vând ziare și reviste, din păcate, aceasta este lumea în care trăim. Dar noi avem alte lucruri mai importante la care să ne gândim. Celelalte lucruri nu mă preocupă. Sunt o mamă și primă doamnă, și am mult mai multe lucruri la care să mă gândesc și pe care să le fac”, spunea Melania Trump, cu doar câteva săptămâni în urmă.

Sursa: ciao.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md