18:11:50 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Un PREOT din Chișinău a fost prins BEAT la volan. EXPLICAȚIILE oferite de preot, care nu ar fi la prima abatere

Social 28.01.2019 11:00 Vizualizări4831 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un PREOT din Chișinău a fost prins BEAT la volan. EXPLICAȚIILE oferite de preot, care nu ar fi la prima abatere publika.md


Un preot din municipiul Chișinău riscă să rămână fără de permis de conducere în următorii cinci ani, după ce a fost prins beat la volan de către inspectorii de patrulare. Întâmplarea a avut loc noaptea trecută, chiar de ziua de naștere a preotului care a împlinit 29 de ani.

Inspectorii de patrulare au observat mașina preotului în sectorul Râșcani al capitalei. Acesta încerca să-și parcheze mașina și derapa. Oamenii legii au vrut să-l ajute pe acesta să-și parcheze automobilul, însă au simțit că de la el mirosea a băutură.

Polițiștii l-au rugat pe preot să treacă testul de alcoolemie, însă ultimul a refuzat. Preotul a fost dus la Dispensarul Narcologic și s-a constatat că a consumat băuturi alcoolice. Concentraţia de alcool în aerul expirat era de aproape cinci ori mai mare faţă de norma admisibilă.

„În timpul când să-l ajutăm, s-a simțit miros de alcool de la conducătorul auto. A fost adus la Dispensarul Narcologic, unde în aerul expirat s-a constatat 0,66 mg/l”, a declarat inspectorul de patrulare Vitalie Guzun, pentru publika.md (video).

Pentru că nu a vrut să fie filmat, preotul a povestit totul în spatele camerei de luat vederi: „Ieri a fost ziua de naștere a mea. Am ieșit afară, zic să parchez mașina și iată ce s-a întâmplat, n-am mers, am fost la biserică”, se apără fața bisericească.

Potrivit polițiștilor, preotul de 29 de ani nu este la prima abatere.

Acum șoferul riscă să rămână fără permis pe cinci ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md