02:49:19 19.04.2024
Stiri

FOTO, VIDEO // Un fost consilier PREZIDENȚIAL, alături de un candidat la alegerile parlamentare: „Este unul dintre cei mai valoroși oameni publici din R. Moldova”

Partide/Comunicate 28.01.2019 15:19 Vizualizări3616 Autor: Ziarul National
FOTO, VIDEO // Un fost consilier PREZIDENȚIAL, alături de un candidat la alegerile parlamentare: „Este unul dintre cei mai valoroși oameni publici din R. Moldova” facebook


Fostul consilier al președintelui Nicolae Timofti, jurnalistul Vlad Țurcanu, a anunțat că-l sprijină în alegerile parlamentare pe candidatul Blocului „ACUM” în circumscripția nr. 15, Igor Munteanu. Acesta a fost prezent la evenimentul de lansare în campania electorală și afirmă că fostul Ambasador al R. Moldova în SUA „este unul dintre cei mai valoroși oameni publici din R. Moldova”.

„Am vorbit ieri la Călărași în favoarea lui Igor Munteanu la evenimentul de lansare a campaniei sale electorale în circumscripția nr. 15. Având în vedere dezastrul pe toate liniile pe care l-a produs grupul malefic care controlează astăzi puterea în R. Moldova, semănând sărăcie și disperare printre oameni, cred că e nevoie de oameni cărturari și curajoși care să îndrepte lucrurile, să readucă oamenilor speranța, iar în societate – normalitatea”, spune Vlad Țurcanu.

„Igor Munteanu este unul dintre cei mai valoroși oameni publici din R. Moldova. Specialist în afaceri interne și politică externă, administrație și infrastructură, el este respectat peste hotare și apreciat în toate mediile profesionale în care a activat la Chișinău. Igor Munteanu este ceea ce numim un om de stat. Improvizațiile și vicleniile ieftine pe care le-au arătat în politica internă și cea externă falșii democrați, în frunte cu Plahotniuc, Candu și Filip, nu pot ține loc de competență și patriotism”, a mai adăugat acesta.

De menționat că, ultima dată, Vlad Țurcanu l-a susținut pe unionistul Constantin Codreanu, candidat al Partidului Unității Naționale pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md