(video) Un meci – trei recorduri. FC Barcelona a învins în deplasare echipa Girona

Dx7rlv8W0AAUebI

FC Barcelona a învins Girona în deplasare, iar echipa antrenată de Valverde a înregistrat două noi recorduri. În același meci Lionel Messi și-a mai înscris în lista sa un record.

Catalanii au bifat primul record, din cele două ale zilei din minutul 9 al partidei după ce Semedo a marcat un gol. Astfel, echipa de pe Camp Nou ajuns deja la 32 de partide consecutive în care au marcat cel puțin un gol. Al doilea record înregistrat de echipă au bifat cel de-al optulea succes consecutiv în campionat, scrie digisport.ro.

Leo Messi înscrisese pe 36 de stadioane diferite, în deplasaere, în La Liga. După meciul din deplasare, şi „Montilivi” este pe listă, decarul catalanilor punctând pentru 2-0. În prealabil, Messi mai evoluase o singură dată pe terenul Gironei, de aici şi faptul că încă nu marcase pe acest stadion. Astfel, Messi și-a înnoit recordul după ce a marcat pe 37 de stadioane diferite.

În acest moment în La Liga există un singur stadion pe care Messi nu a marcat: Wanda Metropolitano. Dat în folosinţă în 2017, acesta e stadionul lui Atletico Madrid. Pe Vicente Calderon, fosta arenă a celor supranumiţi „los colchoneros”, jucătorul Barcelonei marcase de mai multe ori.

Alte stadioane din Spania pe care Messi a evoluat şi nu a reuşit să înscrie sunt Carranza (Cádiz), Chapín (Xerez), Carlos Belmonte (Albacete), Los Pajaritos (Numancia) şi La Nueva Condomina (Murcia).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente