(video) Auto Inspect #07: Atenție! VW Passat B8 1.6 TDI – minus 40.000 km la bord

Un cititor AutoBlog.MD a deconspirat singur un nou caz de modificare a odometrului unui automobil, cercetând ofertele care apar zilnic pe cel mai mare website de anunţuri din Moldova şi a decis să ne informeze despre asta.

Acum câteva zile a găsit una destul de atrăgătoare (anunţul a fost deja şters), sub forma unui VW Passat B8 produs în anul 2015, înregistrat în Olanda.

Vânzătorul dădea asigurări că maşina este ca nouă, nu i-a fost vopsit nimic, are un motor diesel cu 120 de CP şi mai multe dotări interesante, însă sedanul se aduce doar la comandă.

Anunţul i-a stârnit curiozitatea cititorului nostru şi el a încercat să caute această maşină pe site-uri asemănătoare din străinătate. Într-un final a găsit-o, dar cu o diferenţă importantă în descriere.

Vezi încă un caz similar proaspăt: (foto) Din Elveția până în Moldova a pierdut peste 100.000 de kilometri! Grijă mare la acest Prius

Întâi VW-ul a fost găsit pe renumitul portal mobile.de, însă anunţul care a fost activ când cititorul AutoBlog.MD ne-a transmis informaţia, a fost şters la scurt timp după asta şi nu am reuşit să facem o captură de ecran cu acesta complet. Iată ce am putut găsi doar prin instrumentele Google:

Ulterior, am decis să facem noi o căutare şi am găsit acelaşi anunţ, dar pe site-ul autowereld.nl. De aici la fel a fost şters, dar am reuşit să extragem o copie stocată completă. După cum puteţi observa, în anunţul de mai sus şi cel de jos există o informaţie comună principală: preţul de 9.999 de euro, dar şi kilometrajul, în ambele cazuri fiind indicată cifra de 208.868 de km.

Acum, reveniţi la anunţul publicat în Moldova şi vedeţi care este diferenţa la parcurs. Din câte se poate vedea, nu pare a fi o greşeală mecanică făcută cu tastatura.

Care este starea tehnică a acestui automobil deocamdată nu putem şti, însă din punct de vedere estetic nu arată deloc rău.

Fiţi dar foarte atenţi la ce cumpăraţi şi de unde! Dacă nu sunteţi sigur de maşina aleasă, apelaţi pentru consultaţii la Auto Inspect.

Vezi şi: „A luat foc” când a aflat că a fost minţit. Unui moldovean i-a fost „împins” un Lexus cu kilometraj întors

Mai multe cazuri de modificare a odometrelor vezi AICI.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/