/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ PSRM și-a început campania! Membrii partidului afirmă că, în ultimele zile, au avut peste 350 de întâlniri cu alegătorii

missing
28 ianuarie 2019, ora 18:33

Cu o mână fracturată, lidera PSRM a anunțat că, în doar câteva zile de la startul campaniei electorale, socialiștii au avut peste 350 de întâlniri cu alegătorii. Fruntașii partidului și-au prezentat astăzi și programul electoral pe care se angajează să-l implementeze dacă vor ajunge în Parlament.

Zinaida Greceanii a venit la conferință cu o mână în ghips pe care spune că și-a fracturat-o la Briceni, oraș care figurează pe circumscripția uninominală unde candidează lidera PSRM.

ZINAIDA GRECEANÎI, CANDIDATĂ PE LISTA PSRM ȘI CIRCUMSCRIPȚIA NR. 1 – BRICENI: „Eu sunt vie, sănătoasă, picioarele sunt întregi, capul e întreg. Totu-i bine”.

Imediat ce a început campania electorală, socialiștii au dat start și întâlnirilor cu alegătorii.

ZINAIDA GRECEANÎI, CANDIDATĂ PE LISTA PSRM ȘI CIRCUMSCRIPȚIA NR. 1 – BRICENI: „În aceste trei zile am avut circa 350 de, 356, nu mai spun chiar așa, cca. 350 de întâlniri. Candidații noștri le-au avut în teritoriu la care au participat vreo 16 mii de cetățeni. Și eu am avut întrevederi unde a fost casa de cultură plină și am avut întrevederi unde au fost 80 de persoane”.

Cât despre programul electoral, deși încă nu au ajuns la guvernare, socialiștii spun că deja și-au pregătit proiectele de legi și le rămâne doar să le voteze.

ION CEBAN, CANDIDAT PE LISTA PSRM:De la pensii și indexarea acestora de două ori pe an. De la salarii pentru diferite categorii și statut special pentru diferite categorii de funcționari. Toate aceste proiecte de legi dacă unii trebuie să le inventeze, să le elaboreze, nu știu ce să facă, să dreagă. Noi deja le avem gata. Noi trebuie să facem un singur lucru, să ridicăm mâna”.

Socialiștii mai spun că au identificat mai multe cazuri când unii oponenți politici ar fi corupt alegătorii. Cât despre probe sau nume, au preferat să nu vorbească, deocamdată.

VLAD BĂTRÎNCEA, CANDIDAT PE LISTA PSRM ȘI CIRCUMSCRIPȚIA NR. 28 – CHIȘINĂU: „Nu vom vorbi în mod special azi. Documentăm aceste cazuri. Vom veni cu reacții oficiale”.

Și săptămâna trecută, socialiștii au acuzat mai multe partide că s-au lansat în campanie doar pentru a le fura din voturi, informații negate de formațiunile vizate. PSRM s-a lansat în campania electorală cu 55 de candidați pe lista națională. Partidul are candidați și pentru toate cele 51 de circumscripții uninominale.

Puteți vedea lista completă a candidaților PSRM în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram