image
Sursa foto: jurnal.md

Dinu Plângău, detalii despre cei care l-au agresat: Tatăl unuia dintre ei e vicepreședintele organizației teritoriale a PD

Unul dintre cei care l-au agresat pe candidatul ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 3 Edineț este fiul președintelui organizației teritoriale Edineț a Partidului Democrat. O spune chiar Dinu Plângău, care afirmă că poliția știe cine sunt agresorii, dar nu întreprinde nicio măsură.

„Numele unuia dintre agresori este Vlad Nepeivoda, sportiv, băiețaș din banda fostului deputat PD, Oleg Sârbu. Oleg Sârbu este candidatul PD la funcția de deputat la Edineț. Tatăl unuia din cei trei agresori este Igor Nepeivoda, vicepreședintele Organizației Teritoriale a Partidului Democrat de la Edineț. Chiar dacă poliția cunoaște foarte bine cine sunt agresorii, până în momentul de față nu au întreprins nici o măsură", afirmă Dinu Plângău.

„Este strigător la cer ca un candidat la funcția de deputat să fie bătut chiar pe scările inspectoralului de poliție, fără ca aceștia să întreprindă ceva. Telefonul de pe care am filmat agresorii a fost deteriorat după ce unul din agresori l-a luat din mîinile mele pentru a șterge video-urile. Am reușit să restabilesc parțial câteva secunde din înregistrările video după ce am fost lovit. Totodată tind să menționez că Inspectoratul de poliție are camere de supraveghere și sper că înregistrările de pe acestea să nu dispară astăzi", a mai precizat Dinu Plângău, pe pagina sa de facebook.

Totodată, candidatul ACUM pe circumpscripția de la Edineț a calificat atacul asupra sa drept o tentativă de a-i împiedica activitatea politică și de a-l determina prin amenințări și agresiuni fizice să-și retragă candidatura de concurent electoral.

„Prieteni, sunt bine, determinat să lupt cu bandiții locali cu și mai multă dârzenie. Fiți aproape!", a conchis Dinu Plângău.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: