Probleme tehnice pe Aeroport: Avionul de pe cursa Chișinău-Moscova întârzie după ce a cedat un motor la sol: O altă aeronavă a avut probleme la sistemele electronice

Probleme tehnice pe aeroportul Internațional Chișinău. O cursă operată de Air Moldova a fost anulată, iar aeronavele pentru alte două curse au avut probleme tehnice.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit informațiilor de pe blogul ranway 08, cursa 9U855 spre Torino a plecat cu o întârziere de 5 ore, iar cursa 9U173 spre Domodedovo întârzie cu mai mult de 4 ore. Aceasta urmează să decoleze la ora 13:40.

De asemenea, cursa 9U893 spre Milano a fost anulată.

Potrivit informațiilor, avionul Embraer ER-ECD care trebuia să zboare spre Torino a avut probleme la sistemele electronice ale avionului, însă Airbus-ul ER-AXV care trebuia să zboare spre Domodedobo are probleme ceva mai serioase. A suferit un engine stall după pornire, urmat de o cedare de motor la sol. În aceste momente are loc verificarea aeronavei.

Reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău nu au putut să ofere mai multe informații despre aceste curse. Iar purtătorul de cuvânt al Air Moldova nu a fost de găsit la telefon.


Pub